Užas u Beogradu: Velikoj MMA nadi Srbije upali u stan i pretukli djevojku

Djevojka je pretučena i završila je u urgentnom centru, a brzo se oglasio i sam Bojković, koji ima tek 22 godine i veliku karijeru pred sobom

23.12.2023. 15:47
  • Podijeli:
Marko_bojkovic_foto_Instagram-6586ce2fb98c3.webp Foto: Instagram/bojkovicmma

Užasne scene dogodile su se u petak navečer u Beogradu, gdje je nepoznati provalnik upao u stan najveće srbijanske, ali i regionalne MMA nade Marka Bojkovića.

Prvi je tu informaciju podijelio Bojkovićev trener Ivan Đorđević, koji je otkrio da je Marko u trenutku napada bio na treningu, a u stanu se zatekla neimenovana djevojka.

Djevojka je pretučena i završila je u urgentnom centru, a brzo se oglasio i sam Bojković, koji ima tek 22 godine i veliku karijeru pred sobom.

"Večeras u 20 sati je izvršen organizovani napad na mene, sa ciljem da me vjerovatno trajno ušutkaju određeni ljudi i strukture. Naime, dok sam bio na treningu izvršen je napad na moj stan u kome se nalazila jedna ženska osoba, koju je maskirani napadač pokušao teško da povredi ili čak da ubije. Napadač je pokucao na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gdje tačno živim, ženska osoba koja mi je bliska, a čiji identitet ne smijemo da otkrivamo zbog istrage je otvorila vrata, a napadač je krenuo da je davi i tuče pesnicama", počeo je Bojković i nastavio:

"Tada se ona jedva otrgla i uspjela da nekako zablokira vrata stana, a također su i psi koje imam skočili i napadač je samo rekao "Pozdravi Bojkovića, neće jos dugo, mi ćemo ga ušutkati" i tada je pobjegao. Trenutno se nalazimo u Urgentnom centru gdje se njoj ukazuje pomoć, a alarmirana je policija sa svih strana."

Bojković je ranije otvoreno pričao da je imao strašne prijetnje Bojana Mihajlovića, vlasnika MMA tima Family Fight iz Novog Sada. On je navodno prijetio smrću Bojkovićevom ocu, a uz to i zapalio automobil Markovog brata.

Ponudio je Bojković novčanu nagradu za onog ko mu otkrije identitet napadača koji su mu upali u stan.

"U posljednje vrijeme sam mnogima stao na žulj objavljujući istine o kojima mnogi šute i ne smiju da pričaju, a očigledno je da mafija ne miruje, samo želim da poručim ovima što su organizovali ovaj napad da neće još dugo, jer se dobro zna odakle vjetar duva. Sa svojim timom sam spreman da ponudim veliku novčanu nagradu da mi se dostavi tačno ime napadača, a nalogodavce će uskoro riješiti nadležni organi", zaključio je Bojković.

Inače, Bojković se na MMA sceni proslavio nastupom na turniru Fight Nation Championshipa pod nazivom Armaggedon, koji je osvojio kao 18-godišnjak.

U profesionalnoj karijeri još uvijek nije doživio poraz, a s nevjerovatnom je lakoćom i dominantno savladao sve svoje dosadašnje protivnike i na omjeru je od 5-0.

Predviđa mu se velika karijera, a jako brzo bismo ga mogli vidjeti na najvećoj sceni u UFC-u.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()