Užas na Sokocu: Muškarcu sjekirom nanesene teške povrede glave

Kako je saopćila Policijska uprava Istočno Sarajevo, incident se dogodio u subotu u mjestu Margetići u toj općini

15.05.2023. 11:56
  • Podijeli:
sjekira_PIXABAY-6397927f6dd40.webp Foto: Pixabay

Policija je na Sokocu uhapsila M. S. iz tog mjesta zbog sumnje da je u mjestu Margetići sjekirom nanio teške povrede glave G. M.

Kako je saopćila Policijska uprava Istočno Sarajevo, incident se dogodio u subotu u mjestu Margetići u toj općini.

"Nakon rasprave sa G. M. sjekirom mu je nanio teške tjelesne povrede u predjelu glave. Povrijeđeni je nakon ukazane ljekarske pomoći u JZU Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu, prevezen i hospitalizovan u KC Koševo u Sarajevu. U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, protiv M. S. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", naveli su iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()