Uroš Blažić ostaje iza rešetaka

Produžen pritvor

11.03.2024. 11:40
  • Podijeli:
Tan2023-10-2221331564_3 srpska policija mup srbija foto vladimir šporčić-6585f465318ea.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Urošu B. za još 30 dana zbog sumnje da je 4. maja prošle godine u selima Dubona i Malo Orašje ubio devet, a ranio 12 osoba.

Iz Višeg suda u Beogradu naveli su da je pritvor produžen i njegovom ocu Radiši B. i ujaku Goranu G, te bratu od ujaka Borisu G.

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu koja je u fazi potvrđivanja, a na nju je žalbu uložio branilac prvooptuženog Uroša B.

Tužilaštvo je uložilo žalbu na odluku Višeg suda u Smederevu da razdvoji postupak u odnosu na Gorana G. i Borisa G.

Urošu B. stavljeno je na teret da je 4. maja u selima Malo Orašje kod Smedereva i Dubona kod Mladenovca, pucajući iz automatske puške i pištolja, ubio devet ljudi, a ranio 12 od 20 ljudi na koje je pucao.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()