Uhapšen zbog prijetnji potpredsjedniku RS Ćamilu Durakoviću

Duraković kaže da nije uplašen, te da se radi o klasičnim prijetnjama kakve dobijaju političari

08.12.2022. 10:21
  • Podijeli:
camil-durakovic.jpg

Srebrenička policija uhapsila je sinoć A.Dž. iz tog grada zbog osnovane sumnje da je uputio ozbiljne prijetnje po život potpredsjedniku Republike Srpske Ćamilu Durakoviću!

"A.Dž. je lišen slobode juče oko 20.15 časova zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Naime, policijski službenici PS Srebrenica operativnim radom na terenu su došli do saznanja da je A.Dž. upućivao prijetnje opasne po život licu Ć.D.", rekla je portparol PU Zvornik Danijela Madžarević.

Kako saznajemo radilo se o prijetećim porukama, koje Duraković nije ni prijavio, već su otkrivene operativnim radom policije.

Duraković za UNU kaže da je dobio par prijeteći poruka, ali da ga one nisu uplašile, ni uzdrmale.

"To su klasične poruke kakve se upućuju političarima na ovom nivou. Imam službu koja o tome vodi računa i oni su reagovali. Mislim da tome ne treba pridavati veliku pažnju, ali naravno ništa se prepušta slučaju", rekao je Duraković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()