U rijeci Drini kod Janje pronađeno tijelo muškarca

Tijelo je prevezeno na patologiju u Bijeljini gdje će, prema naloženim mjerama Okružnog tužilaštva, biti izvršena obdukcija

26.07.2023. 14:45
  • Podijeli:
zvornik-drina-policija-armindurgut-pixsell.jpg

U rijeci Drini u bijeljinskom naselju Janja pronađen je mrtav muškarac, najvjerovatnije migrant, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Policijskoj stanici Janja nepoznati muškarac je juče u 18.15 prijavio da su građani u Janji, na lokalitetu Orlovača, primijetili tijelo u Drini.

Na lice mjesta došli su pripadnici gradske Civilne zaštite koji su iz rijeke izvukli tijelo muškarca, a policija je izvršila uviđaj.

Iz policije su naveli da je riječ o nepoznatom muškom licu, najvjerovatnije migrantu.

Tijelo je prevezeno na patologiju u Bijeljini gdje će, prema naloženim mjerama Okružnog tužilaštva, biti izvršena obdukcija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()