U BiH teško povrijeđen motociklista iz Mađarske

Sudario se sa automobilom

14.08.2023. 11:51
  • Podijeli:
udes-motor-motocikl-pad.jpg

Motociklista čiji su inicijali L.K, državljanin Mađarske, teško je povrijeđen u sudaru sa automobilom u modričkom naselju Motajica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

U saopštenju se navodi da je povrijeđeni nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju otpušten na kućno liječenje.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče, a automobilom "ford" upravljalo je lice čiji su inicijali D.R. iz Sarajeva.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Modriča.

Policija je u Doboju uhapsila vozača iz ovog grada čiji su inicijali S.S. kod koga su utvrđena 1,64 promila alkohola u krvi, u Tesliću vozača O.S. iz te opštine sa 1,63 promila, a u Brodu biciklistu Ž.T. koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Istog dana policija je u Derventi uhapsila lice sa inicijalima S.C. iz Doboja zbog tuče, fizičkog napada, te ometanja državnih trgana u vršenju javnih funkcija. I ovo lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju.

Policijskoj stanici Doboj dva juče oko 14.40 časova prijavljena je provala u pomoćni objekat u vlasništvu lica čiji su inicijali M.M. sa područja ovog grada. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela teška krađa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()