Tragičan ishod: Pronađeno tijelo djevojke koja je sa automobilom sletjela u Unu

Djevojka je upravljala automobilom "fiat punto", a u trenutku nesreće s njom je bio i A.A. (24) iz Bihaća, koji se uspio spasiti

26.05.2024. 21:55
  • Podijeli:
policija_ks - una.jpg Foto: Foto: UNA

Dvadesetpetogodišnja E.P. iz Bosanske Krupe poginula je danas kada je automobilom sletjela u rijeku Unu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Portparol kantonalnog MUP-a Adnan Beganović rekao je da se saobraćajna nesreća dogodila u 18.45 časova na putu između Bihaća i Bosanske Krupe.

Ronioci su večeras izvukli tijelo djevojke iz rijeke.

Djevojka je upravljala automobilom "fiat punto", a u trenutku nesreće s njom je bio i A.A. (24) iz Bihaća, koji se uspio spasiti, prenosi "Avaz".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()