Tokom vježbe specijalaca MUP-a RS u Banjaluci ručna šok bomba pogodila civilni automobil

"Policijskoj upravi Banjaluka je večeras oko 18.55 sati prijavljeno da je u Banjaluci u ulici Mladena Stojanovića, oštećen prozor na parkiranom putničkom vozilu marke "dacia". Obavljen je uviđaj - istaknuto je.

23.02.2024. 21:24
  • Podijeli:
incident_banjaluka_ustupljena fotografija -65d8febf99427.webp Foto: Ustupljena fotografija

U Banjaljuci večeras oko 19 sati dogodio se incident kada je tokom vježbe Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS ručna šok bomba pogodila jedan parkiran civilni automobil.

Kako je objavio portal Gerila info, u tom trenutku u automobilu nije bilo nikog, a vozilo je bilo parkirano ispred jedne ambulante. Pripadnici banjalučke policije obavili su večeras uviđaj na mjestu gdje je došlo do incidenta.

"Policijskoj upravi Banjaluka je večeras oko 18.55 sati prijavljeno da je u Banjaluci u ulici Mladena Stojanovića, oštećen prozor na parkiranom putničkom vozilu marke "dacia". Obavljen je uviđaj - istaknuto je.

Policija je utvrdila da je tokom realizacije vježbe pripadnika MUP-a RS upotrijebljena jedna ručna šok bomba i da je došlo do oštećenja navedenog vozila.

"O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Također obaveštavamo građane da prilikom izvođenja vježbe nije korištena manevarska municija niti druga pirotehnička sredstva",  potvrdili su iz PU Banjaluka.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()