Tokom pretresa stana pronaženo 700 grama spida: Uhapšena jedna osoba

Pronađena je i vaga za precizno mjerenje sive boje sa tragovima osušene biljne materije i jedna pvc kesa u kojoj se nalazi određeni broj puščanih metaka za automatsku pušku.

23.02.2024. 11:35
  • Podijeli:
policija-pixabay.jpg

Lice čiji su inicijali E.M. /31/ iz Velike Brijesnice, opština Doboj Istok, uhapšeno je nakon što je pretresom njegovih stambenih i pomoćnih objekata pronađeno oko 700 grama spida, saopšteno je iz Uprave Policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Pretresom ovog lica, stambenih objekata, pomoćnih prostorija, dvorišta, prirodnih površina i motornih vozila koje koristi uhapšeni pronađena su četiri pvc pakovanja spida, težine oko 700 grama i sedam pakovanja od prozirne pvc folije sa osušenom biljnom materijom koja izgledom asocira na kanabis sativu težine oko 300 grama.

Pronađena je i vaga za precizno mjerenje sive boje sa tragovima osušene biljne materije i jedna pvc kesa u kojoj se nalazi određeni broj puščanih metaka za automatsku pušku.

Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti, a pretresi su izvršeni juče prema nalogu Opštinskog suda u Gračanici.

Pretresi su izvršeni u okviru operativne akcije "Top narko", dok će se sve dalje mjere i radnje preduzimati prema nalogu postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()