Teška saobraćajna nesreća kod Živinica: Moticiklista poginuo u sudaru s kamionom

Mjesto Đurđevik

10.06.2024. 16:10
  • Podijeli:
Zivinice_udes_BMW_foto_Instagram Cropped-652c0284848c4.webp Foto: Instagram/CrnaHronika

Na dijelu magistralnog puta M1-18 Tuzla - Sarajevo, u mjestu Đurđevik danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklista, inače strani državljanin.
Kako su naveli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK), saobraćajna nesreća se dogodila oko 14 sati, a učestvovali su vozač motocikla BMW, rođen 1971. godine, inače strani državljanin i teretno vozilo Man, za čijim se volanom nalazio A.Dž.(1996.) iz Đurđevika.

"U ovoj nezgodi smrtno je stradao vozač motocikla, čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Živinice. Od 14:45 sati, saobraćaj na pomenutoj lokaciji je obustavljen radi vršenja radnje uviđaja", naveli su iz kantonalne policije,.

Uviđaj će po uputama dežurnog tužioca izvršiti istražitelji OKP PU Živinice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()