Sijevnuo nož: U obračunu u Banjaluci povrijeđena dva muškarca

U naselju Rakovačke bare došlo do tuče između dvojice muškaraca i obojici je ukazana pomoć u UKC Republike Srpske

19.11.2022. 14:52
  • Podijeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

Dva muškarca povrijeđena su u međusobnoj tuči koja se dogodila u kući u banjalučkom naselju Rakovačke bare kada je između njih došlo do svađe, a potom i fizičkog obračuna.

Kako saznaje UNA u tuči je korišten nož, a nakon sukoba obojici je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Nadležnoj stanici sinoć je u 23 časa prijavljeno da je u porodičnoj kući u ulici Mlađe Ćusića došlo do tuče između dvije osobe koje su zadobile tjelesne povrede. Policijski službenici su izašli na teren i potvrdili navode prijave, a povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Ona kaže da je o cijelom slučaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci koji je ovlastio policijske službenika da izvrše uviđaj.

"Jedno lice je lišeno slobode i u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti i dokumentovanju tog događaja", rekla je Stojanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()