Razgovarao sa pretučenim muškarcem: Duraković objavio imena napadača

Kako je rekao, njega su pretukli Bane Jovanović i Bojan Bogićević.

04.09.2023. 14:24
  • Podijeli:
camil-durakovic.jpg

Potpredsjednik Republike Srpske, Ćamil Duraković objavio je identitet napadača na Senada Sejfića, povratnika u Gornju Kamenicu kod Zvornika.

Kako je rekao, njega su pretukli Bane Jovanović i Bojan Bogićević.

– U Republici Srpskoj ponovo je napadnut povratnik Bošnjak. Juče je ispred džamije u Gornjoj Kamenici kod Zvornika napadnut i teško pretučen Senad Sejfić. Dok se vozilom kretao pored džamije, Senada su prvo opkolili, a potom pretukli Bane Jovanović i Bojan Bogićević, Srbi iz susjednog sela Donja Kamenica – rekao je Duraković.

Dodao je da je razgovarao sa Senadom Sejfićem.

 

 

“Možda sam pogriješio” Duraković o kritikama zbog preuzimanja mandata

– Trenutno je u Tuzli, gdje mu ljekari utvrđuju stepen povreda. Zvornička policija je uhapsila počinioce i očekujem da će biti adekvatno i pravedno kažnjeni. Isto tako, tražim konkretnije i strože mjere bezbjednosti građana Srpske. Sve što se dešavalo u proteklom periodu – destabilizacija mira u BiH i regionu, manipulacija javnosti, slaba reakcija Međunarodne zajednice, neozbiljna, zlonamjerna i neodgovorna politika – rezultira učestalijim ovakvim i sličnim slučajevima – naveo je Duraković, pa dodao:

– Pozivam sve policijske, pravosudne i bezbjednosne strukture, političare na svim nivoima i funkcijama i sve ostale nadležne da Bosnu i Hercegovinu napravimo ljepšim i sigurnijim mjestom življenja, jer njeni građani zaslužuju državu koja će ih štititi u svakom trenutku, kako god da se zovu – naveo je Duraković, piše Avaz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()