Policijska akcija u Banjaluci: Uhapšene dvije osobe zbog narkotika

Iz policije napominju da su u toku određene operativne aktivnosti i da se sve mjere i radnje preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

11.11.2023. 17:54
  • Podijeli:
uvidjaj-policija-una.jpg

Banjalučka policija pronašla je oko 360 grama marihuane i 12 grama spida prilikom pretresa jedne lokacije na području grada i uhapsila dva lica.

Lica čiji su inicijali L.I. i M.G, oba iz Banjaluke, uhapšena su u četvrtak, 9. novembra, u okviru aktivnosti usmjerenih na sprečavanje zloupotrebe droge, saopštila je banjalučka Policijska uprava.

Njima se na teret stavljaju krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, juče je izvršen pretres na jednoj lokaciji na području grada i pronađeno je oko 362 grama marihuane, oko 12 grama spida, jedan džoint, digitalna vaga, dva mobilna telefona, mrvilice i od oko 1.030 KM, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv uhapšenih će biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Iz policije napominju da su u toku određene operativne aktivnosti i da se sve mjere i radnje preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()