Policija oduzela BMW 27-godišnjem mladiću: Imao je neplaćene kazne, vozilo mu nije bilo registrovano

Prilikom kontrole je ustanovljeno da B.Z. upravlja neregistrovanim vozilom i bez položenog vozačkog ispita

06.11.2023. 15:50
  • Podijeli:
policija mup rs 02 foto UNA-6465ea2d0d151.webp Foto: UNA

Pripadnici PU Kalesija jučer su oduzeli putničko motorno vozilo BMW od 27-godišnjeg mladića koji je imao neplaćene kazne, a ni vozilo mu nije bilo registrovano.

Naime, policijski službenici su prilikom redovne kontrole učesnika u saobraćaju u Kalesiji, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila “BMW” kojim je upravljao B.Z. (27).

Prilikom kontrole je ustanovljeno da B.Z. upravlja neregistrovanim vozilom i bez položenog vozačkog ispita, dok je provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno da navedeno lice ima neplaćene novčane kazne.

“BMW mu je privremeno oduzet do okončanja prekršajnog postupka, o čemu je obaviješten dežurni sudija za prekršaje Općinskog suda u Kalesiji”, saopšteno je iz MUP-a TK.

Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PU/PS Kalesija, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ovog događaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()