Poginuo motociklista iz Gradačca

U mjestu Ormanica

27.08.2023. 12:55
  • Podijeli:
kaciga-64eb06efbcecb.webp Foto: Pixabay

Motociklista čiji su inicijali A.K. /25/ iz Gradačca poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Srebrenik - Lončari u mjestu Ormanica, rečeno je Srni u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona.

Portparol Uprave policije kantonalnog MUP-a Adnana Sprečić rekla je da se saobraćajna nesreća dogodila u 4.10 časova, kada je A.K. izgubio kontrolu nad motociklom i udario u ivičnjak puta, nakon čega se motocikl prevrnuo.

Policija i ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac izašli su na lice mjesta, gdje je ljekar konstatovao smrt motocikliste.

Za vrijeme uviđaja, koji je trajao do 8.15 časova, saobraćaj je na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()