Pijana pretukla muškarca, završio na UKC Republike Srpske

Nakon svađe na Autobuskoj stanici u Banjaluci V.D. pretukla muškarca, u organizmu joj izmjereno 1,73 g/kg alkohola u organizmu

02.08.2023. 10:34
  • Podijeli:
policija-muprs-una.jpg

Banjalučka policija uhapsila je V.D. iz Visokog zbog sumnje da je pijana napala muškarca i nanijela mu povrede glave i ruke, zbog čega je završio na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Uhapšen je i njen poznanik V.B. koji je ometao policajce koji su intervenisali zbog tuče.

U PU Banjaluka navode da se V.D. na teret stavlja je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda, dok je V.B. osumnjičen za ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija.

"Policiji je prijavljeno da je oko 21.30 časova na Autobuskoj stanici u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave nepoznato žensko lice fizički napalo oštećenog uslijed čega je zadobilo tjelesne povrede u predjelu glave i ruke, zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć na UKC RS", navode u policiji

Dodaju da su operativnim radom policajci došli do saznanja da se u vezu sa napadom može dovesti lice V.D., koja je pronađena i uhapšena.

"Prilikom hapšenja V.D. je podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola pri čemu je utvrđeno prisustvo od 1,73 g/kg alkohola u organizmu", navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je tokom intervensije policajcima prišao V.B. i ometao ih u radu.

"Potom se oglušio o zakonito izdato naređenje policajaca, nakon čega je uhapšen.

V.B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola pri čemu je utvrđeno 1,66 g/kg alkohola u organizmu", navode u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()