Oglasio se Vojin Mijatović o ubistvu brata: "Putuj brate moj, na neko ljepše mjesto"

Kako se nezvanično saznaje, pretučen je od dvojice mladića koji su pobjegli i za kojima policija traga

27.05.2024. 11:15
  • Podijeli:
PXL_080623_100601412 vojin mijatović Dejan RakitaPIXSELL-66543dad3a7e4.webp Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Vojin Mijatović, potpredsjednik Vlade FBiH, oglasio se o ubistvu mlađeg brata Đorđa, koji je stradao u Beogradu.

"Putuj brate moj, na neko ljepše mjesto. Jučer je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni dio igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

Kako se nezvanično saznaje, pretučen je od dvojice mladića koji su pobjegli i za kojima policija traga.

Naime, Mijatovićev sin se požalio ocu da ga u parku prozivaju mladići. On je otišao do njih, ali kako se dugo nije vratio, supruga je krenuila da ga traži. Nezvanično se saznaje da ga je zatekla u hodniku zgrade.

Đorđe Mijatović je u teškom stanju primljen u bolnicu, gdje je ubrzo i preminuo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()