Novi šok detalji: Kćerka pritvorena zbog pomaganja ubistva Saše Kulišića, radila po instrukcijama majke?

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža

01.02.2024. 09:55
  • Podijeli:
Sasa-Kulisic-ubistvo-Doboj-scaled-65ba8aac4d613.webp Foto: SRNA

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dvije kćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan ljekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

“Ona je drobila lijekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke”, navodi izvor blizak istrazi, prenosi ATV.

Podsjetimo, Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen juče oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjaluci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein auotmobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim ”pežoom”. I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubistva ponovo su otišli za Banjaluku i vratili iznajmljeni ”pežo”. Dražen je uhapšen u Doboju, a Andrea je locirana i uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()