Nezgoda na magistralnom putu: Četiri osobe povrijeđene, jedna odbila pomoć

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 18.30 časova.

11.04.2024. 10:28
  • Podijeli:
policija_mostar - denis kapetanovic - pixsell-1664870933876.webp Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell

Četiri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Gornja Višća kod Živinica, od kojih je troje zadržano na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Tuzla, dok je jedno odbilo hospitalizaciju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobili "golf" kojim je upravljao S.F. /20/ iz Đurđevika i "audi" koji je vozio A.M. /29/ iz Tuzle.

Povrijeđeni vozač "audija" A.M, saputnica u vozilu A.M. /26/, te vozač "golfa" S.F. zadržani su radi opservacije u UKC Tuzla, dok je suvozač u "golfu" M.S. odbio liječenje.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 18.30 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()