Nesreća u Crnoj Gori: Stradao Nikšićanin, povrijeđen Bilećanin

Saobraćaj je bio u prekidu, a istraga je u toku

06.11.2023. 15:14
  • Podijeli:
Nesreća-Crna-Gora-6548f4a798a4e.webp Foto: MUP

Nikšićanin čiji su inicijali M.Z. /37/ poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Bogetićima kod Nikšića, dok je O.M. /31/ iz Bileće povrijeđen, potvrđeno je iz policije.

Direktor Opšte bolnice Nikšić Dušanka Milatović Perović izjavila je da je povrijeđeni van životne opasnosti i da je trenutno u stabilnom stanju.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 11.00 časova kada su se zbog za sada nepoznatih razloga sudarila dva vozila stranih registarskih oznaka, javili su crnogorski mediji.

Saobraćaj je bio u prekidu, a istraga je u toku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()