Mostar: Majku s djetetom u kolicima gađali kamenjem sa zgrade bivše Staklene banke

Sve prijavljeno policiji

06.03.2024. 14:20
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell-64f73682c9fe2.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

U Mostaru je jedna majka sa dječjim kolicima tokom šetnje kod velikog gradskog parka iznenada napadnuta kamenjem sa zgrade bivše Staklene banke, potvrđeno je iz policije.

Kako navode iz MUP-a HNK jučer oko 13 sati u PU Mostar obratila se S. Đ.(28) i prijavila da je 3. marta oko 17 sati šetala sa svojim maloljetnim djetetom, u dječjim kolicima, kada je od strane nepoznatih maloljetnih osoba sa zgrade Staklene banke bačen kamen koji je udario u kolica.

Iz policije ističu da su poduzete sve potrebne mjere i radnje u skladu sa zakonom, kako bi slučaj rasvijetli i otkrili počinioce napada, koji je mogao završiti kobno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()