Đoković silovito otvorio nastup na Wimbledonu

Povreda je stvar prošlosti

02.07.2024. 18:14
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-668427559c0a3.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je ubjedljivom pobjedom otvorio nastup na ovogodišnjem Wimbledonu.

Đoković je u prvom kolu bio superioran protiv češkog tenisera Vita Koprive te ga savladao s 3:0 u setovima, bilo je 6:1, 6:2, 6:2.

Svjetski broj dva se uoči meča pojavio sa steznikom na koljenu zbog teške povrede koju je dobio na Roland Garrosu.

Upravo zbog te povrede je njegov nastup na trećem Grand Slamu bio upitan, no na kraju se oporavio i došao do ubjedljive pobjede.

U drugom kolu ga očekuje duel sa boljim iz meča između domaćeg tenisera Jacoba Fearnleyja koji je dobio pozivnicu za ovaj turnir i španskog kvalifikanta Alejandra Mora Canasa koji je u toku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()