Policija intervenisala: Osumnjičen za utaju 60.000 KM poreza i doprinosa

Protiv njega su pripadnici Policijske uprave Prijedor Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli  Izvještaj o krivičnom djelu.

04.07.2024. 21:00
  • Podijeli:
novac_kamate - una -1663867623537.webp Foto: UNA

Policija sumnjiči G.B. iz Kozarske Dubice za utaju poreza i doprinosa od oko 60.000 maraka.

Protiv njega su pripadnici Policijske uprave Prijedor Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijeli  Izvještaj o krivičnom djelu.

"Osumnjičeni se tereti da kao vlasnik i odgovorno lice društva ograničene odgovornosti iz Kozarske Dubice nije izvršio obračun, prijavljivanje i plaćanje poreza na prihode od kapitala i poreza i doprinosa za lična primanja zaposlenih radnika u ukupnom iznosu od 59.469,55 KM.  Na ovaj način osumnjičeni je pribavio protivpravnu imovinsku korist i oštetio Budžet Republike Srpske za navedeni iznos", navode iz PU Prijedor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()