Maloljetnik u Zenici teško ranjen nakon što je s prijateljem pronašao pušku s kojom su se igrali

Nakon ovog tragičnog događaja M. A. je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, a potom i u Sarajevo gdje je operisan zbog životno ugrožavajućih povreda

28.12.2023. 09:35
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_FBiH_foto_Armin Durgut_PIXSELL2-645b57299dd4b.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Šesnaestogodišnji dječak iz mjesta Dolača kod Zenice teško je povrijeđen nakon što ga je pogodio metak kojeg je iz puške u igri ispalio njegov prijatelj.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su nam kazali da se sve odigralo sinoć oko 21.30 sati kada du S. V. i M. A. pronašli pušku.

Tom prilikom S. V. je ispalio hitac iz puške nakon čega se metak odbio od zid i u leđa pogodio mladića M. A.

Nakon ovog tragičnog događaja M. A. je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, a potom i u Sarajevo gdje je operisan zbog životno ugrožavajućih povreda.

Uviđaj su obavili pripadnici Odsjeka krim policije Policijske uprave, a u toku je istraga nakon čega će biti poznati svi detalji ovog događaja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()