Lopovi ukrali 42 koze: Vlasnik molio za pomoć a onda se pojavio Hadžib

Kako vlasnik navodi ukradene su 42 koze, a nudi i nagradu kako bi pronašao lopova i koze

05.08.2023. 10:15
  • Podijeli:
ukradene_koze_foto_CH-64ccae0af2f5e.webp Foto: Crna Hronika

Lopovi su prije tri dana ukrali čitavo stado koza na lokaciji Zelinja Donja Međiđa Donja, opština Gradačac. 

Kako vlasnik navodi ukradene su 42 koze, a nudi i nagradu kako bi pronašao lopova i koze.

"Kunem ti se Bogom pronaći ću te. Bolje da si sam sebi ruku odsjekao nego što si moje ljepotice pokupio. Pa ljudi moji radiš i boriš se a ono dođe i pokrade ti stado cijelo".

"Neće ti trebat presuda, sam si sebi presudio, ovo se ne oprašta", izjavio je vlasnik kada je objavio da su mu ukradene 42 koze.

Slučaj je prijavljen policiji a na sljedećoj fotografiji je područje gdje su ukradene.

Nakon tri dana, izvjestni Hadžib pronašao je koze i vratio ih vlasniku.

"Hvala vam svima na podršci koze su pronađene nakon 3 dana. Hvala našoj legendi Hadžibu da nam poživi još dugo,dugo", izjavio je vlasnik Tule.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()