Koban izlazak u provod: Mladić iz Ljubuškog pretučen u noćnom klubu

Kako navode iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona slučaj je sinoć u 20.20 sati u PU Mostar telefonom prijavio otac nesretnog mladića

06.11.2023. 18:08
  • Podijeli:
policija_Sarajevo_ArminDurgut_Pixsell-64f73682c9fe2.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Za mladića iz Ljubuškog izlazak u mostarski noćni klub prošlog vikenda je bio koban jer se zabava pretvorila u pakao kada je fizički napadnut i pretučen, nakon čega je sa teškim tjelesnim povredama završio u KB Mostar, potvrdio je MUP HNK.

Kako navode iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona slučaj je sinoć u 20.20 sati u PU Mostar telefonom prijavio otac nesretnog mladića.

– Policijskoj upravi Mostar obratio se Z.DŽ.(51) iz Ljubuškog i prijavio da je tokom protekle noći, oko tri sata u Mostaru u jednom noćnom klubu , njegov sin S.DŽ. (26) fizički napadnut i pretučen od nepoznatih osoba. Istom je pružena pomoć u Centru urgentne medicine Mostar, gdje su konstatovane teške tjelesne povrede, prelom nosne kosti – navode iz MUP HNK.

Ističu da je sa ovim događajem upoznat Odjel kriminalističke policije, koja traga za počiniocima i poduzima sve zakonom previđene radnje, kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio i utvrdile okolnosti koje su prethodile brutalnom događaju u najvećem hercegovačkom gradu, piše Klix.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()