Kamion na magistralnom putu kod Zenice udario 73-godišnju ženu

U mjestu Pehare

28.02.2024. 09:30
  • Podijeli:
policija-rotacija-pixabay.jpg Foto: Pixabay

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć oko 18.10 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Pehare kod Zenice, teške i životno ugrožavajuće povrede zadobila je 73-godišnja starica T. F. - potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

Staricu je udarilo teretno motorno vozilo marke DAF, kojim je upravljao M. A. iz Tešnja.

"Povrijeđena pješakinja je prevezena kolima Hitne pomoći te je hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici Zenica, gdje se nalazi na posmatranju", kazao je Valentić.

On je istakao kako se zbog ove nezgode saobraćaj na toj dionici puta M-17 odvijao otežano, jednom trakom, ali je nakon uviđaja, koji su obavili pripadnici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave 1, normaliziran u 20.00 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()