Drama kod Sarajeva: Planuo automobil u pokretu, vozač u posljednji trenutak napustio vozilo

Kako se može vidjeti na fotografiji sa mjesta događaja, pričinjena je veća materijalna šteta

25.08.2023. 19:10
  • Podijeli:
Sarajevo_Olovo_auto_pozar_foto_Viber Cropped-64e8c17459dd3.webp Foto: Viber/Crna Hronika

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo - Olovo danas, 25. augusta, odigrala se prava drama, nakon što je, pod još nerazjašnjenim okolostima, planuo automobil u pokretu, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Prema prvim informacijama, nije bilo povrijeđenih.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 12.10 sati.

"Požar su lokalizovali pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo (PVB KS), obaljen je i uviđaj. Na vozilu je pričinjena materijalna šteta", kratko su dodali iz Operativnog centra MUP KS.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, hrabri vozač je bio priseban te je, kada je uočio dim, uspio skrenuti automobil pored puta i na vrijeme napustiti vozilo. Tako nije došlo ni do obustave saobraćaja i stvaranja velike gužve.

Kako se može vidjeti na fotografiji sa mjesta događaja, pričinjena je veća materijalna šteta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()