Divljao BMW-om, pa ugrozio pješake i druge vozače

Kako je saopštio MUP USK, Policijskoj stanici Bihać su se obratili brojni građani koji su prijavili pomenutog vozača navodeći da vozač, između ostalog, automobilom stvara veliku buku uz škripu guma

11.06.2024. 09:26
  • Podijeli:
policija, hapšenje, policajac pixabay-6617aaf8df834.webp Foto: Pixabay

Bišćanin H.I. (29) kažnjen je u nedjelju kada je na području Bihaća vozeći BMW naglim prelaskom iz jedne u drugu saobraćajnu traku ugrozio druge učesnike u saobraćaju, kao i pješake koji su se nalazili na pješačkom prelazu.

Kako je saopštio MUP USK, Policijskoj stanici Bihać su se obratili brojni građani koji su prijavili pomenutog vozača navodeći da vozač, između ostalog, automobilom stvara veliku buku uz škripu guma.

"Nakon što je opasnom radnjom svojim vozilom ugrozio druge učesnike u saobraćaju vozač se udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu", istakli su iz MUP-a USK.

Kako bi utvrdili identitet vozača, pripadnici policije pregledali su video-nadzor koji pokriva ulice kojima se kretao H.I.

"Uvidom u video-nadzor utvrđeno je da se radi o putničkom motornom vozilu BMW, registrovan na lice inicijala H.I. (29) u Bihaću, gdje i nastanjen, koji je nedugo potom od strane patrole policije Policijske stanice Bihać, pronađen i sa njim je obavljen razgovor te mu je zbog počinjenog prekršaja uručen prekršajni nalog za učinjeni prekršaj", naveli su oni.

Iz MUP-a USK zahvalili su se građanima na dojavi, te ih pozvali da i u buduće prijave nesavjesne radnje pojedinaca koje ugrožavaju tuđe živote.

"Vozačima još jednom skrećemo pažnju da su dužni pridržavati se saobraćajnih pravila i propisa, a da će oni nesavjesni koji svojim bahatim ponašanjem i radnjama ugrožavaju svoj kao i tuđe živote biti identifikovani i sankcionisani", stoji u saopštenju, a prenose "Nezavisne".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()