Detalji tučnjave ispred tržnog centra SCC: Povrijeđene tri osobe

Kako javlja reporter "Avaza" tučnjava je izbila na izlazu iz garaže SCC-a, gdje se vidi razbijena šoferšajba na jednom vozilu.

15.04.2024. 22:40
  • Podijeli:
Tuča Sarajevo-661d90c945837.webp Foto: E. Trako/AVAZ

Velika drama odvijala se večernjim satima kada je došlo do tučnjave ispred tržnog centra SCC.

Kako javlja reporter "Avaza" tučnjava je izbila na izlazu iz garaže SCC-a, gdje se vidi razbijena šoferšajba na jednom vozilu.

- Oko 21.25 sati PU Centar je obaviještena da je u garaži tržnog centra u ulici Vrbanja došlo do tučnjave više osoba. Izlaskom na teren, policijski službenici su potvrdili navode iz prijave.  Tri osobe su upućene na ukazivanje ljekarske pomoći. Dvije osobe su trenutno na obradi u službenim prostorijama PU Centar. Policijski službenici su na terenu – kazala je portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()