Detalji tragedije kod Kaknja: Majka poginula, otac i djeca povrijeđeni

Nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće

25.06.2023. 18:45
  • Podijeli:
udes_Kakanj_foto_Viber-64983044e2bca.webp Foto: Viber/CrnaHronika

Žena R. J. (44) iz Slavonskog Broda preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Kaknja kada je njen suprug D. J. (44) koji je bio za volanom "pasata" udario u valjak koji je sanirao udarne rupe, saznaje "Glas Srpske".

Nezvanično saznajemo da je u vozilu bila četvoročlana porodica, a da je otac, koji je bio za volanom, zadobio lakše tjelesne povrede, dok je dvoje  maloljetne djece zadobila teže tjelesne povrede.

Nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće s obzirom da je na dionici puta Kakanj – Lašva jedna saobraćajna traka bila zatvorena zbog radova i propisno označena.

Od siline udarca, na "pasatu" je otpao točak, te je čitav prednji dio smrskan, a vatrogasci su morali rezati automobil kako bi izvukli povrijeđene.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopštili su da je do nesreće došlo u petak u Tičićima kod Kaknja.

"Povrijeđeni su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje je usljed zadobijenih povreda preminula jedna osoba, dok su ostale tri zadobile tjelesne povrede", saopšteno je iz MUP-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()