Detalji napada u Gračanici: Policajca napao i posjekao kosom, prije toga pobjegao vozilom

Tokom redovne policijske kontrole jedno vozilo je odbilo stati na policijsku zapovijed, te se zatim dalo u bijeg

19.05.2024. 18:15
  • Podijeli:
mup-rs-foto-policija-nesreca-nezgoda-saobracajka.jpg Foto: MUP / Ilustracija

U Gračanici je danas, kako smo i objavili, teško povrijeđen policajac.

Tokom redovne policijske kontrole jedno vozilo je odbilo stati na policijsku zapovijed, te se zatim dalo u bijeg.

Međutim, kada su ga policajci stigli, muškarac je skrenuo u obližnju avliju i uzeo kosu (alat za košenje trave) te napao policajce.

Saznajemo da tom prilikom teško povrijedio i posjekao policajca koji je prebačen s teškim povredama u Klinički centar Univerziteta u Tuzli, gdje mu je ukazana pomoć.

Iz MUP -a TK nam je rečeno da je muškarac uhapšen i da će protiv njega biti podnesen izvještaj Tužilaštvu TK.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()