Bez dozvole sjekao drva? Zaposleni U Šumskom gazdinstvu osumnjičen za zloupotrebu položaja

Policijski izvještaj danas je podnesen Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

28.06.2024. 14:03
  • Podijeli:
wood ogrev, drva, šuma pixabay-6463312705ba9.webp Foto: Pixabay

Banjalučka policija podnijela je tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali G.B, koje je osumnjičeno da je kao primač - razmjerač u Šumskom gazdinstvu Banjaluka sačinilo 45 otpremnih iskaza na osnovu kojih je izvršilo otpremu 202,99 metara kubnih šumskih drvnih sortimenata sa parcela za koje nije podnesen zahtjev niti je doneseno rješenje za doznaku i sječu stabala.

Ovim je izvršena sječa u obimu koji poprima karakter pustošenja šuma, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lice G.B. osumnjičeno je da je krivična djela zloupotreba službenog položaja i nesavjestan rad u službi počinilo tokom jula, avgusta i septembra 2023. godine.

Policijski izvještaj danas je podnesen Okružnom tužilaštvu Banjaluka. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()