Banjalučanin oslobođen optužbe za 10 obljuba djeteta

Presuda nije pravosnažna i dozvoljena je žalba Vrhovnom sudu Republike Srpske

31.05.2024. 12:17
  • Podijeli:
okruzni sud banjaluka UNA-63f4ae5eda686.webp Foto: UNA

Okružni sud u Banjaluci izrekao je oslobađajuću presudu S.I. (24) iz tog grada po optužnici za deset krivičnih djela obljube sa djetetom mlađim od 15 godina.

Radi zaštite žrtve suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost i detalji presude nisu poznati, javlja ATV.

”Okružni sud je objavio presudu kojom je optuženi S. I. oslobođen od optužbe da je učinio deset krivičnih djela obljuba sa djetetom mlađim od 15 godina iz člana 172. stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske” saopštio je Okružni sud.

Presuda nije pravosnažna i dozvoljena je žalba Vrhovnom sudu Republike Srpske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()