Usyk proziva Furyja: Dolazim po tebe škembo

Dok čekamo duel prvaka

01.02.2023. 08:08
  • Podijeli:
oleksandr usyk  twitter-63da0fda6fd88.webp Foto: Twitter/Screenshot

Prvak svijeta u teškoj kategoriji, Ukrajinac Oleksandr Usyk uputio je još jednu prozivku Tysonu Furyju kojeg je posljednjih sedmica od milja nazvao "škembom".

Obično je Kralj cigana bio borac koji je započinje s prozivkama prije borbe, ali on je uzeo pauzu od društvenih mreža te ga Usyk pokušava nagovoriti da se vrati.

Ukrajinac je sinoć objavio video s treninga kojim se obratio protivniku koji ga, s druge strane, često spominje kao "borca srednje kategorije" i premalog da bi se borio s njim u ringu.

"Hej, škembo, dolazim po tebe", rekao je Usyk dok je trčao u bazenu i tapkao se po trbuhu u očitoj referenci na Furyjevu tjelesnu građu.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()