Srđan Đoković o kritičarima Novaka: “Vidim da je neuspješan, prirodno glup…”

Njegov otac Srđan je pričao je u dokumentarnom serijalu “Novak – neispričane priče„

01.08.2023. 21:25
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-64b3fc50e795b.webp Foto: Profimedia

Novak Đoković i dalje u 36. godini života igra vrhunski tenis što je pokazao i ove godine sa dvije Grand slam titule i i finalom Wimbledona.

Njegov otac Srđan je pričao je u dokumentarnom serijalu “Novak – neispričane priče„, na sajtu “Sportala“. U posljednjoj epizodi govorio je o kritikama koje njegov sin dobija u svjetskoj javnosti.

“Pa neka nastave da mu zamjeraju. Vidim da su mu nešto napakostili. Vidim da je neuspješan, da je zaostao u razvoju, da je prirodno glup. Sve su to oni. A on je uspješan, najuspješniji, najbolji na svijetu. Toliko o tome”, izjavio je Srđan.

Novaka uskoro očekuje novi turnir kada će zaigrati u Cinncinatiju , od 13. do 20. augusta. Ovaj turnir je prava uvertira za US Open koji je na programu samo osam dana nakon završenog ovog finala mastersa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()