Rubljov eliminisan u prvom kolu Vimbldona

Meč je trajao dva sata i 57 minuta

03.07.2024. 09:15
  • Podijeli:
rubljov AP PhotoManu Fernandez tanjug-6637e26c1d994.webp Foto: AP PhotoManu Fernandez Tanjug

Ruski teniser Andrej Rubljov nije uspio da se plasira u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas u prvom kolu poražen od Argentinca Fransiska Komesane 6:4, 5:7, 6:2, 7:6 (7:5).

Meč je trajao dva sata i 57 minuta. Rubljev je šesti teniser svijeta, dok je Komesana 122. na ATP listi.

Komesana će u drugom kolu igrati protiv Australijanca Adama Voltona, koji je bio bolji od Argentinca Federika Korije 6:3, 6:3, 7:5.

Plasman u drugo kolo Vimbldona izborili su Novak Đoković, Aleks de Minor, Tijago Sejbot Vild, Јošišito Nišioka, Lučijano Darderi, Tomas Martin Ečeveri, Hubert Hurkač, Lorenco Muzeti, Aleksej Popirin, Ben Šelton i Aleksandar Zverev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()