Poznati Noletovi protivnici na Indijan Velsu

Uglavnom, Novak startuje od drugog kola, kada će mu rival biti bolji iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta

05.03.2024. 11:19
  • Podijeli:
novak đoković AP PhotoMary Altaffer via Tanjug-65420a3c0e7c1.webp Foto: AP PhotoMary Altaffer via Tanjug

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Indijan Velsa, dok mu je potencijalni rival u polufinalu Danil Medvedev.

To znači da su u drugoj polovini žrijeba ostali Karlos Alkaras, branilac titule, odnosno Janik Siner, osvajač Australijan opena.

Potencijalna četvrtfinala, ako gledamo nosioce su: Đoković – Hubert Hurkač, Danil Medvedev – Holger Rune, Andrej Rubljov – Janik Siner, Karlos Alkaras – Saša Zverev.

Uglavnom, Novak startuje od drugog kola, kada će mu rival biti bolji iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta.

Potom bi trebalo da uslijedi duel sa Tomasom Martinom Ečeverijem, a onda i potencijalno sa Igoom Amberom ili Tomijem Polom.

Karlos Alkaras bi u drugom kolu mogao na pobjednika duela između Van Aša i Arnaldija, dok će Janik Siner startovati od boljeg iz meča Giron – Kokinakis.

Danila Medvedeva najprije očekuje susret sa pobjednikom duela Kobolija i Karbaljesa Baene, dok će Rafael Nadal odmah u prvom kolu igrati protiv Miloša Raonića, a ukoliko bude uspješan, slijedi okršaj sa Holgerom Runeom.

Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Emila Rusuvorija, dok Miomira Kecmanovića očekuje dvoboj sa Lorencom Sonegom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()