Murray: Ne mogu da verujem da sam pobjeđivao "Veliku trojku"

"Srećan sam zbog Đokovića, poslije svega što je postigao, zaslužio je. Zaista nevjerovatno dostignuće", istakao je Murray

17.06.2023. 11:56
  • Podijeli:
andy-murray-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Britanski teniser Andy Murray izjavio je da mu djeluje nevjerovatno da je nekada pobjeđivao "Veliku trojku", prenosi Sportklub.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Rolan Garos treći put i stigao do 23. gren slem pehara u karijeri.

"Srećan sam zbog Đokovića, poslije svega što je postigao, zaslužio je. Zaista nevjerovatno dostignuće", istakao je Murray.

Dodaje da svaki uspjeh Velike trojke čini i njegova dostignuća značajnim.

"Ponekad kada gledam mečeve velike trojke, zaista pomislim, da li je moguće da sam uspijevao da ih pobjeđujem na najvećim turnirima. Za 30 godina će ljudi koji možda ne prate tenis toliko mnogo pogledati unazad i reći mi, ti si osvojio samo tri gren slema. Ali svaki njihov uspjeh čini ono što sam ja uradio još većim. Nisam dobio sve mečeve protiv njih, ali sam imao svoj dio", zaključio je Mari.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()