Medvedev spreman za novu sezonu: Ne krije da mu je izazov Nadal

Iz onoga što sam vidio, čini se da mu ide dobro i to je sjajno za tenis, kaže Rus

25.12.2023. 08:32
  • Podijeli:
Danil Medvedev-651c1172a887f.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je da je tokom karijere imao više uspjeha u duelima protiv Novaka Đokovića nego protiv Rafaela Nadala, prenosi Jurosport.

Medvedev i Đoković su odigrali 15 mečeva u karijeri, a ruski teniser je dobio pet. Medvedev i Nadal su odigrali šest duela u karijeri, a Rus je dobio samo jedan meč.

"Đoković, sve sezone u kojima je igrao, pobijedio je u mnogo mečeva i nije mnogo gubio. Veoma je teško pobijediti ga. Protiv Nadala sam možda na neki način imao i manje uspjeha nego protiv Novaka", rekao je Medvedev za "Nacional".

Nadal će se u januaru posle godinu dana pauze vratiti takmičenjima. Medvedev je istakao da će duel protiv Nadala za njega biti veliki izazov.

"Imali smo nekoliko tijesnih mečeva u kojima sam mislio da mogu da pobijedim, ali je on na kraju bio u prednosti. Meč protiv njega će biti veliki izazov. Niko ne zna u kakvoj je formi i kako će podnijeti sve. Ali iz onoga što sam vidio, čini se da mu ide dobro i to je sjajno za tenis", dodao je Medvedev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()