Medvedev: Ne vjerujem da ću igrati u Banjaluci

Ruski teniser najavio da će sigurno jednom igrati na Novakovom turniru

03.03.2023. 12:04
  • Podijeli:
Danil Medvedev -1668781889284.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni/Tanjug

Samo nešto više od mjesec dana je ostalo do Srpska opena u Banjaluci (17-24. april). Naravno u pitanju je Srbija open koji je ove godine iz Beograda premješten u Bosnu i Hercegovinu.

Ruski teniser Daniil Medvedev kazao je da vjerovatno neće nastupiti na ATP turniru u Banjaluci, koji se održava od 17. do 24. aprila. Iako je još uvijek rano za zvaničnu listu prijava, Medvedev je rekao da će teško nastupiti u Banjaluci, obzirom da se radi o šljaci.

"Bit će teško. Zavisi u kojoj je sedmici, ako je u istoj kao Barcelona onda je ona prioritet kao serija 500. Ali jednog dana ću sigurno igrati na Novakovom turniru.”

Inače, Banjaluka je baš u sedmici kada i Barcelona, uklještena između dva mastersa 1.000, u Monte Carlu i Madridu. Zato su šanse da se Daniil pojavi bukvalno minimanlne.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()