Istetovirana ljepotica u tunelu sačekala Zvereva, odmah je osjetila Njemčevu tamnu stranu!

Na tribinama Rod Laver Arene strpljivo i hladno je meč posmatrala Thomalla koju su kamere nekoliko puta prikazale u kadru

24.01.2024. 21:03
  • Podijeli:
sophia_Zverev_foto_PrtSc-65b1493322880.webp Foto: PrtSc

Sophia Thomalla (34) je poznata njemačka tv voditeljia i manekenka, a svijetu sporta je napoznatija po tome što je partnerica tenisera Alexandera Zvereva (26).

Zverev se čudenom partijom u meču dugom tri sata uspio pobijediti Carlosa Alacarza sa 3:1 u setovima te je tako izborio svoj drugi plasman u polufinale Australian Opena.

Na tribinama Rod Laver Arene strpljivo i hladno je meč posmatrala Thomalla koju su kamere nekoliko puta prikazale u kadru.

Ipak, nakon što je meč završio dočekao ju je na neki način hladan tuš od svog osam godina mlađeg dečka pošto je poprilično djelovao nezainteresovana.

Oduševljenja zbog plasmana u polufinale njegova partnerica je sišla u tunel, zagrlila ga i poljubila, dok Nijemac nije bio ni blizu zagrijan kao ona.

Govor tijela i ponašanje Zvereva je bilo takvo kao da je djevojci želio poručiti da se opusti i da zapravo on radi samo svoj posao.

Čak je raspoloženije djelovao kao je sreo druge tenisere nekoliko metara dalje. Scenu možete pogledati ovdje.

Inače, Thomalla je najsupješnija WAG-sica među ženama tenisera, to potvrđuje činjenica da po svakoj objavi na Instagramu zaradi 9.000 eura, praktično duplo više od Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića.

Ona je poznata i po tome da je u prošlosti bila u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom, a sa Zverevom je u vezi već dvije godine.

"Ja sam neko koji ne pušta osobama lako da uđu u moj život, ali ako mi je neko blizu onda je on moja prodica. Takva je moja djevojka. Volim je više nego ikog", rekao je teniser u jednom od prethodnih intervjua.

Kao što je poznato Zverev ima poprilično turbulentnu prošlost, a za nekoliko mjeseci će se naći pred sudom zbog optužbi za fizičko nasilje u porodici.

Zbog optužbi za zlostavljanje jedne žene iz Berlina, teniser je već platio kaznu od 450.000 eura, a na suđenje će krajem maja, baš kada počinje Roland Garros pa je njegov nastup na tom turniru pod znakom pitanja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()