Drama u Kneževini, nezaustavljivi Siner u polufinalu

U prvom setu je Siner bio dovoljan jedan brejk za osvajanje seta

12.04.2024. 19:45
  • Podijeli:
siner-661942f491e78.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Janik Siner izgleda nezaustavljivo ove sezone.

Drugi reket svijeta je danas izborio novo masters polufinale, ovaj put u Monte Karlu. Italijan je u četvrtfinalu nakon velike borbe i drame nekako slomio otpor sedmog igrača planete Holgera Runea. Danas je pružio dobar otpor, ali nedovoljno da se zaustavi nadmoćni Siner. Po setovima je bilo 6:4, 6:7, 6:3. Meč je trajao dva sata i 40 minuta.

U prvom setu je Siner bio dovoljan jedan brejk za osvajanje seta. U drugom prava drama. Činilo se da će sve biti riješeno u taj-brejku, Italijan je imao dvije vezane meč lopte (6:4), ali Danac zatim pravi seriju od četiri poena i slavi sa 8:6 i dolazi do 1:1 u setovima.

U trećem setu velika borba. Rune je imao brejk loptu kod 2:2, ali Italijan se izvukao. Odluka je pala u osmom gemu kada Siner pravi brejk. Zatim je odservirao za polufinale u Kneževini.

Siner će u polufinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa koji je bio bolji od Karena Hačanova. Treći meč četvrtfinala igraju Novak Đoković i Aleks De Minor, a posljednji meč dana Kasper Rud i Igo Amber. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()