Đoković ukrao proslavu i "spustio slušalicu" Šeltonu

Zanimljiv detalj obilježio je trenutke po okončanju prvog polufinala US Opena između Novaka Đokovića i Bena Šeltona

09.09.2023. 09:02
  • Podijeli:
Djokovic spustio slusalicu-64fc15c49ee40.webp Foto: Reuters

Srpski teniser je slavio u tri seta, a posljednji je završen taj-brejkom. Po osvajanju posljednjeg poena na meču, Đoković se odlučio na neobičnu proslavu.

Tačnije, samo je iskopirao onu 20-godišnjeg protivnika sa druge strane mreže.

Naime, Šelton je poslije svake pobjede u dosadašnjem dijelu poslednjeg Grend slema u sezonu gestikulirao "spuštanjem slušalice", što je i Đoković uradio sada.

Nije u potpunosti jasno zašto je Đoković ovo uradio. Da li ga je Šelton nečim isprovocirao ili je to više bilo upućeno publici koja je u pojedinim trenucima pretjerivala u podršci domaćem teniseru.

Šelton je to vidio i reklo bi se da mu se nije svidjelo. Usljedilo je veoma formalno rukovanje, nakon čega je svako krenuo svojim putem.

Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

Proslavala je podigla dosta prašine na društvenim mrežama, a Novak je sve komentarisao i na konferencije za medije:

"Svidjela mi se Benova proslava. Mislio sam da je veoma originalna, kopirao sam ga, ukrao mu proslavu", rekao je Đoković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()