Đoković saznao rivala u četvrtfinalu Pariza

To će biti prilika da se Đoković osveti danskom teniseru, od koga je izgubio u finalu Pariza prošle

03.11.2023. 10:08
  • Podijeli:
novak đoković profimedia-653eb25303865.webp Foto: Profimedia

Srbijanski teniser Novak Đoković je definitivno saznao protiv koga će igrati četvrtfinale mastersa u Parizu, u meču koji neće početi pre 19.30 časova.

Najbolji teniser svijeta je u četvrtak teškom mukom savladao Talona Grikspora sa 4:6, 7:6, 6:4.

Imao je problema Srbin, pa je u pauzi između prva dva seta popio i lijek. Poslije meča je otkrio da je u pitanju stomačni virus, te da se nada će de biti spreman za svoje 11. četvrtfinale u Bersiju.

Sada je saznao sa kim će se boriti u četvrtfinalu, pošto je Holger Rune sa 2:0 u setovima rutinski savladao Danijela Altmajera<

To će biti prilika da se Đoković osveti danskom teniseru, od koga je izgubio u finalu Pariza prošle.

Program na centralnom terenu će u petak u 14 časova otvoriti Hubert Hurkač i Grigor Dimitrov, a poslije njih će snage odmeriti Stefanos Cicipas i Karen Hačanov. Dan će zatvoriti Aleks de Minor i Andrej Rubljov.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()