Đoković izjavom nasmijao publiku na Wimbledonu

Desetak minuta prije nadolazećeg prekida igre zbog policijskog sata u Wimbledonu, Novak Đoković dovršio je posao protiv Stana Wawrinke (6:3, 6:1, 7:6 (5) i plasirao se u osminu finala Wimbledona

08.07.2023. 11:11
  • Podijeli:
Novak Djokovic_Tanjug AP-64a2df85dba29.webp Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nakon pobjede nad Stanom Wawrinkom i plasmana u osminu finala Wimbledona našalio se na svoj račun, kao i na račun svog protivnika.

“Zaista je zadivljujuće šta Stan radi u ovim godinama, nakon nekoliko operacija i… Što je problem? Mi smo samo dva starca”, kroz osmijeh je rekao Novak i nasmijao publiku na Wimbledonu.

Novak je napunio 36 godina, a Wawrinka ima 38 godina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()