Borba se isplatila: Alkaraz uspješno započeo odbranu trofeja na Vimbldonu

Ranije tokom ponedjeljka Ruski teniser Danil Medvedev je savladao Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:4, 6:2.

01.07.2024. 18:19
  • Podijeli:
alkaraz profimedia-6682c73649d9a.webp Foto: Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz pobjedom je počeo odbranu trofeja na Vimbldonu, pošto je u prvom kolu poslije tri seta bio bojli od Estonca Marka Lajala.

Alkaraz je narednu rundu izborio poslije dva sata i 24 minuta igre, a po setovima je bilo 7:6 (3), 7:5, 6:2.

Estonski tenieser, trenutno 269. igrač svijeta, bio je dostojan rival, prilično je namučio aktuelnog šampiona, posebno u prva dva seta, ali je na kraju Španac pokazao klasu i rutinski priveo meč u svoju korist.


Ranije tokom ponedjeljka Ruski teniser Danil Medvedev je savladao Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:4, 6:2.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()