Šokantno! Piton progutao ženu

"Ubrzo nakon toga je ugledao zmiju, udaljenu oko 10 metara od puta", rekao je šef lokalne policije AFP-u.

03.07.2024. 19:00
  • Podijeli:
piton_zmija-1666779386430.webp Foto: Pixabay

Tijelo žene pronađeno je u stomaku ogromne zmije na indonezijskom poluostrvu Sulavesi, saopštila je u srijedu policija, što je drugi takav slučaj u pokrajini Južni Sulavesi u mjesec dana, javlja "Džakarta Post".

Žena (36) je nestala u utorak ujutro nakon što je napustila kuću kako bi kupila lijekove za svoje bolesno dijete, saopštila je policija.

Porodica je obavijestila policiju o nestanku, a suprug Adiansa (30) je ubrzo pronašao njene papuče i hlače na tlu, oko 500 metara od njihove kuće u selu Siteba.

"Ubrzo nakon toga je ugledao zmiju, udaljenu oko 10 metara od puta", rekao je šef lokalne policije AFP-u.

Seoski načelnik rekao je da je Adiansi odmah bilo sumnjivo kada je ugledao ‘ogroman stomak pitona‘.

Pozvao je seljane da mu pomognu razrezati stomak u kojemu su imali šta za vidjeti - beživotno tijelo njegove supruge.

Takvi se incidenti smatraju izuzetno rijetkim, ali ipak se dogodilo da je nekoliko ljudi posljednjih godina progutao piton.

U stomaku mrežastog pitona prošlog mjeseca pronađena je žena u drugom okrugu Južnog Sulavesija.

Prošle godine stanovnici pokrajine ubili su pitona dužine osam metara, koji je pronađen kako davi i guta jednog od farmera iz sela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()