Promjena vlasničke strukture UNA televizije Srbija

03.07.2024. 18:53
  • Podijeli:
una tv-6671b98a7c147.webp Foto: UNA

UNA televizija u Srbiji, kompanija u stopostotnom vlasništvu UNA WORLD NETWORK DOO (članica Infinity International Group), objavljuje prenos cjelokupnog vlasničkog udjela dosadašnjem članu Upravnog odbora i regionalnom direktoru UNA televizije Aleksandru Radošu i dosadašnjem predsjedniku Upravnog odbora Srđanu Praštalu. 

UNA televizija je jedna od najmlađih regionalnih televizijskih stanica koja je počela da emituje program u decembru 2021. godine na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine. Simbol UNA televizije je kvalitetan i autentičan programski sadržaj koji se detaljno postavljao i gradio kako bi gledaoci dobili drugačiji i orginalan televizijski koncept.

Iza ovog zahtjevnog i izuzetno složenog TV projekta, stoji čitav tim vrsnih medijskih profesionalaca, urednika, novinara, poznatih voditelja i TV lica, kao što su Slavko Beleslin, Jasna Đurović, Marija Kilibarda, Marijana Tabaković, Andrija Milošević i mnogi drugi koji dijele viziju UNA televizije - kreiranje kvalitetnog, objektivnog i kredibilnog programa, uz očuvanje i uvažavanje istinskih vrijednosti našeg društva. U Srbiji, UNA televizija je prošle godine dobila gradsku frekvenciju.

Bojan Vujić, predsjednik Uprave “Infinity International Group” u čijem sastavu se nalazila UNA televizija Srbija, izjavio je povodom prenosa vlasništva:

„Željeli bismo da se zahvalimo sjajnom timu profesionalaca u Srbiji koji su pomogli da se ova televizija razvije. Uradili su odličan posao u pogledu pozicioniranja UNA televizije i uvjereni smo da će UNA televizija pod vođstvom Srđana Praštala i Aleksandra Radoša, nastaviti putem uspješnog razvoja i rasta. Izuzetno profesionalno iskustvo koje obojica posjeduju u rukovođenju i upravljanju, predstavlja sigurnu osnovu za dalju nadogradnju UNA televizije čiji temelj su Srđan i Aleksandar postavljali s velikim entuzijazmom i jasnom vizijom“.

“Osnivanje i formiranje UNA televizije jedan je od najvećih izazova u mojoj karijeri. U uslovima velike konkurencije, kreiranje nove televizije od poverenja nije bio nimalo lak zadatak. Ipak, uspeli smo za kratko vreme da pridobijemo pažnju gledalaca, okupimo vrhunski tim i postavimo zdrav i kvalitetan program. Uz apsolutan fokus na dalje jačanje kvalitetnog i autentičnog programskog sadržaja i neophodnu reorganizaciju poslovanja, ostajemo posvećeni našoj viziji koju smo imali od početka rada UNA televizije, da budemo inspiracija i najboljii izbor našim gledaocima”, izjavio je suvlasnik UNA televizije u Srbiji Srđan Praštalo.


“Prenos vlasništva je završen i UNA televizija u Srbiji nastavlja dalji rad u okvirima nove vlasničke i upravljačke strukture. Pred nama su novi izazovi, strukturna i poslovna reorganizacija koja će imati za cilj jačanje i nadogradnju u svim aspektima našeg rada i stabilnog poslovanja kompanije. Čvrsto ostajemo posvećeni inovativnom pristupu u ponudi programskog sadržaja, koji će dalje trasirati put UNA televiziji ka vrhu medijske scene Srbije”, rekao je suvlasnik UNA televizije u Srbiji Aleksandar Radoš.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()