Boca ovog mladića je pogodila Novaka u glavu: Pogledajte reakciju kad je shvatio šta je uradio

Najbolji teniser svijeta završio u ambulanti

14.05.2024. 08:01
  • Podijeli:
boca novak rim x com-6642f9e1395b0.webp Foto: X-com

Čitav svijet je bio šokiran kada je boca sa tribina Centralnog terena u Rimu pala i pogodila Novaka Đokovića, koji se nakon toga našao u bolovima na podu.

Đoković je pobijedio Korentana Mutea u dva seta 6:3, 6:1 i plasirao se u treće kolo mastersa.

A onda, kada je dao izjave posle meča i krenuo u svoju standardnu rutinu, da podijeli nekoliko autograma prije nego što uđe u tunel i ode da se odmara, aluminijumska boca je pogodila Đokovića u glavu.

Ispala je iz ranca jednog momka iz publike i napravila mu posjekotinu, zbog čega je Novak morao u ambulantu jer je isprva pao na koljena i previo se u bolovima.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama može se vidjeti i reakcija momka iz čijeg je ranca ispala boca.

Kao i Novak, i on je bio izgubljen, nije znao šta da radi, te nije priznao krivicu i samo je uplašeno skinuo ranac sa leđa.

Ispala je iz ranca jednog momka iz publike i napravila mu posjekotinu, zbog čega je Novak morao u ambulantu jer je isprva pao na koljena i previo se u bolovima.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()